Despre Noi

    Societatea SC ACATREX SRL, înfiinţată în anul 2002, este o societate dinamică, cu un capital social de 3.200.000 lei, specializată în realizarea serviciilor complete de derocare, extractie şi procesare a materiilor prime in cariere si balastiere.

    Activitatea societăţii a început în anul 2003 cu un număr de 7 salariaţi, ajungând în prezent să fie realizată de un număr de 28 angajaţi.

    Încă din primii ani de la înfiinţare societatea a fost clasată prin diplome acordate de Camera de Comerţ şi Industrie Gorj şi Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, pe primele două locuri atât în plan naţional cât şi judeţean pentru rezultatele economico-financiare, dar şi pentru domeniul de activitate pe care îl desfăşoară, precum şi prin acordarea unor distincţii de excelenţă. În prezent societatea SC ACATREX SRL înregistrează pe anul 2012 o cifră de afaceri de peste 1.000.000 dolari şi este în continuă creştere.

    Pentru desfasurarea activitatilor in exploatarile miniere la zi de resurse minerale – roci utile, societatea noastra detine Certificat de Atestare eliberat de ANRM pentru persoana juridica cat si pentru persoana fizica a administratorului societatii . Conform certificatului eliberat de ANRM, societatea ACATREX SRL indeplineste conditiile si criteriile prevazute in METODOLOGIA de atestare si are competenta tehnica si profesionla de a executa urmatoarele lucrari:
    » elaborarea documentatiilor geologice si tehnico-economice pentru resurse minerale – roci utile;
    » executia, conducerea si coordonarea activitatii legate de exploatarea resurselor minerale – roci utile.
    Administratorul societatii are, conform Certificatului de Atestare eliberat de ANRM, competenta tehnica si profesionala de a executa urmatoarele lucrari:

    » elaborarea documentatiilor geologice si tehnico-economice pentru resurse minerale – roci utile;

    Societatea SC ACATREX SRL işi desfăşoară activitatea in sediul din Tg-Jiu şi în punctele de lucru amplasate în cariera de calcar Suseni si cariera de granit Porceni.

    Societatea noastră administreaza cel mai mare Depozit de materii explozive necesare lucrărilor de derocare din partea de Nord - Vest a Olteniei, detinand toate autorizatiile necesare de la instituțiile competente conform normelor și reglementărilor specifice in vigoare. Transportul materiilor explozive se realizeaza cu masina autorizata si certificata IPROCHIM, condusa de sofer autorizat care detine certificat ADR privind formarea conducatorilor de autovehicule ce transporta marfuri periculoase. Asiguram de asemenea paza specializata a masinii ce transporta materii explozive cu efective de jandarmi, avand incheiat contract de prestari servicii cu IJJ Gorj.

    Activitatea celor doua puncte de lucru este realizata de un numar de 25 angajati. In sezonul cald activitatea se desfasoara pe trei schimburi, iar in sezonul rece intr-un singur schimb.

    SC ACATREX SRL Tg Jiu are implementata o politica de securitate si sanatate in munca. Firma a efectuat evaluarea riscurilor de accidentare specifice locurilor de munca. Pentru fiecare activitate desfasurata au fost intocmite instructiuni de securitate si sanatate in munca. In cariera de calcar Suseni a fost implementat standardul privind lucrul la inaltime (FERCI, permis de lucru, instructiuni specifice, reguli cardinale, LOTOTO).

    In cei peste 12 ani de activitate in site-urile in care presteaza servicii, firma ACATREX nu a inregistrat nici-un eveniment pe line de securitate a muncii.

Dotare Tehnica

    Pentru realizarea activităţilor de derocare-procesare şi pentru îndeplinirea obiectivelor de calitate pe care şi le-a propus, societatea dispune de următoarele echipamente şi utilaje:

     » instalatie semimobila de concasare BROWN LENOX capacitate 200t/h = 2 buc.
     » instalatie semimobila de concasare LORO & PARISINI capacitate 275t/h = 1 buc.
     » instalatie de sortare semimobila KRUPP 12mp. = 2 buc.
     » instalatie de sortare mobila POWERSCREEN = 1 buc.
     » instalatie de sortare mobila FILAY = 1 buc.
     » foreza ATLAS – COPCO 812 HCS = 1 buc.
     » foreza ATLAS – COPCO F9COPROD = 1 buc.
     » incacator frontal LIEBHERR L564 = 1 buc.
     » incarcator frontal KOMATSU WA 420 =1 buc.
     » incarcator frontal KOMATSU WA 470 =1 buc.
     » incarcator frontal pe senile CATERPILAR 963 =1 buc.
     » incarcator frontal pe senile CATERPILAR 973 =1 buc.
     » excavator pe senile (cu picon) KOMATSU PC 210 = 1 buc.
     » excavator pe senile LIEBHERR 912 (cu picon) = 1 buc.
     » excavator pe senile LIEBHERR 924 = 1 buc.
     » excavator VOLVO 290 = 1 buc.
     » excavator electric EKG 5 = 1 buc.
     » buldozer CAT D4 = 1 buc.
     » motocompresor ATLAS-COPCO XAS 50 =1 buc.
     » cisterna ptr stropit drumurile din carira 8.000 litri = 1 buc.
     » autoturism de teren = 2 buc.
     » autoturism ptr interventii = 3 buc.
     » autoturism ptr transport materii explozive = 1 buc.
     » microbuz transport muncitori = 1 buc.
     » dumpar Perlini cu o capacitate de 35 tone = 3 buc.
     » dumpar Perlini cu o capacitate de 20 tone = 1 buc.
     » dumpar articulat Volvo A25 = 5 buc.